Hot-Stone & Aroma massage

 

I Kina användes Hot Stone Massage så tidigt som 2000 f.Kr. som en metod för att lindra muskelvärk och spänningar. Eftersom varm stenarna förbättrar blod cirkulationen och lugnar nervsystemet, därför Hot Stone massage är populär idag för att öka psykisk och fysiska välbefinnande. De varma lavastenarna placeras strategiskt utmed meridianernas tryckpunkter för att smälta bort spänningar och få en lugnande och rogivande effekt. Man masserar med de varm stenarna längs med meridianerna för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen. Stress, ångest, och sömnlöshet minskar ofta med hjälp av Hot Stone Massage. Det är också känt att man kan bli hjälpt mot depression genom terapi med varma stenar.
Pris:
60 min Hot Stone massage 850 kr,
60 min Hot Stone massage plus 30 min ansiktsakupressur eller 30 min zonterapi 1200 kr

Aromamassage

Aromamassage är massage med varma, aromatiska växtoljor. Luktsinnet är knutet till en del av hjärnan som kallas det limbiska systemet. Det limbiska systemet styr känslor och påverkar nervsystem och hormoner. När du andas in eteriska oljemolekyler sänds signaler till det limbiska systemet som i sin tur kan påverka hjärtfrekvens, stressnivå, blodtryck, andning, minne, matsmältning och immunförsvar.
Aromamassage syftar främst till att lindra stress- och stressrelaterade tillstånd, men kan också ha en lindrande effekt vid många andra hälsoproblem, t.ex. huvudvärk, mage-tarmproblem, menstruationsproblem t ex PMS, smärtor i kroppen osv.
Pris: 45 min 600 kr, 60 min 700 kr

Andra massagebehandlingar

Svensk klassisk Massage Aroma massage Kinesisk massage

Läs mer om fördelen att kombinera svensk och kinesisk massage på tcm.zhao-ming.com.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)